collapse collapse

* Prisotni uporabniki

 • Dot Gosti: 9
 • Dot Skriti: 0
 • Dot Uporabniki: 0

There aren't any users online.

* Stream lista

* Povezave

JJ
Avgust 11, 2016, 21:54:35 od JJ
Ogledi: 1705 | Komentarji: 1Konec tedna se bo v Montrealu odvil vrhunec poletnega dogajanja. 32 najboljših igralcev (zunaj Koreje) se bo skozi single-elimination bracket prebijalo do svojega deleža $150.000 ter 11.000 WCS točk vredne nagrade. Od tega bo zmagovalcu pripadlo $35.000, ter kar je še pomembnejše, direktna vstopnica na novembrski Blizzcon.

Med igralci so praktično vsi Evropski in Ameriški težkokategorniki.  :zerg: Nerchio,  :protoss: Neeb,  :zerg: Snute,  :protoss: Harstem, ter tudi  :terran: Polt, ki vstopnico za Blizzcon že ima. Komentirali bodo Artosis, Rotterdam, Nathanias, Maynarde, Tasteless ter ToD. Za intervjuje in analizo pa bosta skrbela Smix in Apollo.

Spoiler: Celoten bracket (click to show/hide)

Stream se začne v petek ob 17:00 in bo trajal do približno štirih zjutraj. Enako bo v soboto in nedeljo, ko se turnir zaključi.

P.S. Če svoj battle.net račun linkate z Twitchom boste ob gledanju dobili še poseben WCS portret.

Stream 1: twitch.tv/dreamhacksc2
Stream 2: twitch.tv/basetradetv
Spored: open.dreamhack.se
Rezultati: wiki.teamliquid.net
Zoxx
Junij 23, 2016, 23:40:51 od Zoxx
Ogledi: 2815 | Komentarji: 16

 
 
 
EPICENTER LAN 10 bo največji in najprestižnejši gaming dogodek v zgodovini Slovenije. Potekal bo od 22. do 24. julija 2016 v Športni dvorani Šenčur, 25 kilometrov izven Ljubljane, s kapaciteto več kot 500 gamerjev. Med drugimi naslovi se bo tekmovalo tudi v igri StarCraft 2. Uradno stran dogodka si lahko ogledate na tej povezavi.

Kratki podatki o dogodku:

Termin dogodka:
 • 22. julij 2016 ob 16.00 do 24. julija 2016 do 20.00
Lokacija dogodka:
Prijavnina:
 • 1. maj do 31. maj 2016 – 12 € na igralca
 • 1. junij do 30. junij 2016 – 17 € na igralca
 • 1. julij do 15. julij 2016 – 22 € na igralca
 • 16. julij do 22. julij – 30 € na igralca
StarCraft 2 turnir (BYOC):
 • 16 igralcev – 400 € v materialnih nagradah
 • 32 igralcev – 200 € denarna nagrada in 700 € v materialnih nagradah
 • 64 igralcev – 200 € denarna nagrada in 1000 € v materialnih nagradah
 • 128 igralcev – 400 € denarna nagrada in 1000 € v materialnih nagradah
Prijava in najem opreme:
 • Na turnir se lahko prijavite na tej povezavi. Prijavnino se plača z nakazilom in se obračuna po datumu prejema, zato prijave oddajte pravočasno.
 • Turnir je tipa BYOC - s seboj na dogodek morate prinesti vaše računalniške sisteme, ekran, tipkovnico, miško, slušalke, električen podaljšek. Možen je tudi najem opreme, cenik najdete na uradni strani dododka.

Pokažte da slovenska SC2 scena ni dead pa se prjavte.
Totally ripped off Indigo's post format.
JJ
Maj 11, 2016, 17:58:15 od JJ
Ogledi: 2766 | Komentarji: 16


Pravijo, da je trinajstica nesrečna. Kdo bo tokrat največji nesrečnik?

Zaradi premalo igralcev je turnir prestavljen na naslednjo soboto, map pool pa je spremenjen na TLMC7 mape.

Turnir odpade!


Datum: 21.05.2016 28.05.2016 ob 18:00.
Format: Prvi krog Bo3, ostalo Bo5.
Mape: Trenutne ladder TLMC7 mape. Glej spodaj.
Prijave: V to temo napišite svoj nickname in šifro (Primer: Janko#146).
Potek: Ob 18:00 se prične check-in, ki traja do 18:15. Check-in opravite tako, da v igri pridete na chat kanal Slovenija z ukazom "/join Slovenija". Ko bo prisotnih vsaj osem igralcev se bo naredil bracket in turnir se bo začel. Med check-inom ne igrajte, ker vas disconnecta s kanala!

Spoiler: Mape (click to show/hide)
Spoiler: Bracket (click to show/hide)
Spoiler: Pravila (click to show/hide)
Spoiler: Igralci (click to show/hide)
indigo
April 11, 2016, 00:16:56 od indigo
Ogledi: 2611 | Komentarji: 16
Prišel je čas, da se končno okrona pravega Legacy of the Void šampiona! Po dveh letih se vrača težko pričakovani PwS Invitational 4 turnir, ki se bo odvijal 23. 4. 2016 v brlogu PwS kapitana ForQQ-ja. 8 najbolj drznih in natreniranih igralcev se bo maščevalo za poraz na predlanskem PwS turnirju, poskušalo poraziti lanskega zmagovalca :zerg: Pajacka, ter se trudilo doseči nesmrtno slavo in zapis v LexiConn.


Tekmovalci na PwS Invitational 4 so:
:zerg: Tilen »Pajack« Omejc [MiA]
:terran: Aljaž »Killerfive« Jeromel [MiA]
:terran: Ajdan »VonComet« Gaberc [MiA]
:zerg: Martin »skoflek« Škoflek [PwS]
:terran: Rok »Zoxx« Cej [PwS]
:zerg: Miha »Sas'ke« Zrimšek [PwS]
:zerg: Timotej »Rivaille« Veras Regent [PwS]
:terran: Andrej »Buzzkill« Miklavčič

Turnirske mape:
Dusk Towers
Frozen Temple
Invader LE
Korhal Carnage Knockout LE
Prion Terraces
Ruins of Endion
Ulrena


Krvavi boj in kvalitetno komentiranje boste lahko spremljali na Conn.si streamu, z začetkom ob predvideno 13:00 uri, turnir pa se bo zaključil v večernih urah. Upamo, da se nam na streamu in twitch chatu pridružite v čimvečjem številu, ter skuhate kvalitetne twitch-paste, saj bodo igre nedvomno zanimive in polne inovativnih buildov, francoskega sira in zahrbtnih strategij.
Predstavitev igralcev:

Aljaž »Killerfive« Jeromel
Rasa: :terran:
Ekipa: MiA
Rojstni kraj: Supply Depot
Nebesno znamenje: +1 attack

Killerfive, znan tudi kot »slovenski terran bonjwa«, se seznanja s StarCraftom že od samih začetkov Wings of Liberty verzije igre, na slovensko turnirsko sceno pa se je prebil v dodatku Heart of the Swarm in sicer na turnirju Conn.Si SC2 HotS Massacre 7, kjer je dosegel 4. mesto. Pred tem turnirjem ga je poznala le peščica na slovenski StarCraft sceni, vendar se je zelo hitro uveljavil in v svoji karieri požel 5 nazivov prvaka. Zmagal je na 5. Conn.Si Masakru ter na Masaker poletnem finalu, kjer je premagal enega tedaj najboljših slovenskih Protossov DeLuxE-a. Prvo mesto je osvojil tudi na turnirjih Starcraft2.si OPEN# 8 in 9 ter MiA Invitational 4. Na slednjem je v razburljivem finalu na LANu v Kranju ponovno premagal DeLuxE-a in končal njegovo StarCraft kariero.

Killerfive je znan po odlični macro igri, dobri obrambi in precej standariziranih buildih. Njegova šibka točka so Protoss igralci s širokim naborom tuberkuloznih strategij, ki pa jih na njegovo srečo na tem turniju ni. Morda njegov največji rival je VonComet, prav tako Terran, s katerim se pogosto srečuje v finalih tekmovanj (npr. OPEN# 8 in 9) ter ga, prav tako pogosto, premaga po zaslugi potrpežljivosti in obrambno-reaktivnega igranja. Killerfive je zelo aktiven v LotV različici igre, srednje aktiven na skype chatu, kjer tu in tam pojamra čez Ultraliske in leteče tanke, ter žal rahlo preveč aktiven v obskurni igri digitalnih kart DankStone. Kljub temu, da je iz Mariborskega okoliša in povrhu še član ekipe MiA, je eden izmed favoritov za zmago na PwS Invitational IV... če mu ne bo ponovno Škoflek prekrižal načrtov!

Trivia:
- je eden izmed ponosnih lastnikov Mutalisk portreta
- v zadnji sezoni HotS dodatka, ko so praktično vsi zapustili igro, je dosegel Grandmaster ligo
- na streamu pogosto, popolnoma brez sramu, vrti pop glasbo
- iz dna srca sovraži Dark TemplarjeAjdan »VonComet« Gaberc
Rasa: :terran:
Ekipa: MiA
Rojstni kraj: nad gozdno mejo
Nebesno znamenje: Trumposaurus

VonComet, po telesu levičar, po umu desničar in častilec pozlačenih Trumpovih ikon. VonComet velja za enega popularnejših StarCraft igralcev na slovenski sceni, večinoma po zaslugi razmeroma rednega streamanja, zelo rednega udeleževanja na turnirjih in še bolj rednega pisanja klobas na skype chat grupi. VonComet je eden najaktivnejših igralcev na slovenski StarCraft sceni – že v Wing of Liberty se je z vsem srcem vrgel v Terran raso in je nikoli, niti za peščico iger, ni zapustil. Na prehodu iz WoL v dodatek Heart of the Swarm se je skupaj s slovensko desnico za nekaj časa potuhnil, nato pa v vsej slavi nastopil z zmago na PwS Invitational II (4:0 v grupi, 3:1 proti drugouvrščenem Dreyanu).

Z več kot 25 turnirji pod pasom, med drugimi tudi na hrvaškem KSET e-sports LANu #3, SteelSeries Arena Season 3 ter Offblast 2013 turnirju, je VonComet dobro brušen igralec in zelo resen nasprotnik. Prvo mesto je dosegel na MiA Invitational 2, PwS Invitational II, ter StarCraft2.si OPEN# 7, 11 in 12. Z zmagama na zadnjih dveh OPEN turnirjih (proti Killerfivu in Sas'ke-ju) je VonComet zmagovalec prvih dveh slovenskih LotV turnirjev. Kot naročeno se bo VonComet tudi na tokratnjem PwS Invitational turnirju v grupi srečal z nevarnim Dota 2 Zerg igralcem Sas'ke-jem, ki ga je za las (3:1) premagal na predzadnjem slovenskem OPEN turnirju.

Trivia:
- navdušenec nad vojnimi videoposnetki ter boji med rusko in gruzijsko mafijo
- ljubiteljski zgodovinar in prebiralec 4chana
- aktiven skype chatter in kontroverzen zagovornik desničarskega ekstremizma
- govori se, da ima na prsih tetoviran napis »make terran great again«Martin »skoflek« Škoflek
Rasa: :zerg:
Ekipa: PwS
Rojstni kraj: ful daleč od vseh LANov
Nebesno znamenje: Pivo

Škoflek je ponosen zmagovalec prve sezone CAGE FIGHT tekmovanja, kjer je premagal Hellboya, indiga (glih za glih) ter TheForteja (malce bolj komot), in eden bolj sproščenih igralcev StarCrafta. Škoflek sicer ni dosegal zavidljivih rezultatov na slovenskih turnirjih, vendar pa je bil redko izločen brez, da bi pokazal zobe. Tako si je zaradi uspehov na Conn.Si Masakrih prislužil sodelovanje v turnirju Conn.Si Arena, kjer so ga pod seboj pokopali tuji težkokategorniki Ptak, Breach in Gemini.

V Wings of Liberty različici je Škoflek igral brez ekipe in dobro služil na obskurnih slovenskih turnirjih (od 4 do 10 evrov na turnir), nato pa se je pridružil ekipi MiA in na naslednjem Conn.Si Masakru izgubil proti Zergu TheForte. Po tem najnižjem trenutku v njegovi StarCraft karieri ga je ekipa MiA zastonj podarila ekipi PwS, kjer se je iz leta v leto rafiniral ter presedlal iz zahtevne Protoss rase na bolj lagodne in učinkovitejše Zerge, ki jih še dandanes najraje izbere, čeprav obvlada vse 3 rase. Škoflek sicer ni resen kandidat za zmago na PwS Invitational IV, vendar pa ne smemo pozabiti, da je davnega leta 2013 premagal tokratnjega favorita Killerfiva. In to celo s Protossi.

Trivia:
- strasten igralec Team-gamov, kjer velikokrat zmaga sam proti 3 nasprotnikom, ko Sas'ke zapusti igro in prepusti resurse v bolj izurjene roke
- ne mara brokolija brstičnega ohrovta
- govori se, da ima njegova domača vas samo krožno cesto, zaradi česar se ne more udeleževati LANov, hrano pa si mora pridelati sam v zgodnjih jutranjih urah na njivi
- njegov moto je »40 APM v StarCraftu, 400 APM v postelji«
- je mojster žara na PwS piknikihRok »Zoxx« Cej
Rasa: :terran:
Ekipa: PwS
Rojstni kraj: puščava pri Nazaretu
Nebesno znamenje: Devica

Zoxx je relativno svež StarCraft igralec, ki je svojo kariero začel na samem dnu v slovenski ekipi PRIME. Znan je po zadnjih treh Starcraft2.si OPEN turnirjih, kjer je enkrat dosegel drugo mesto (OPEN# 10, kjer je za las izgubil proti Pajacku), dvakrat pa se uvrstil v Ro4 (OPEN# 11 in 12). Kljub temu, da je dosegel »zgolj« Ro4, je na poti do tja premagal močne igralce – zasluga, ki jo lahko pripišemo prestopu v profesionalno slovensko ekipo PwS. Na OPEN# 11 je z 2:0 premagal tokratnjega favorita Killerfiva ter vzel igro VonCometu, na zadnjem OPEN# 12 pa je ponovno igral proti Killerfivu in izgubil bitko z živci ter s tem tudi tekmo.

Kljub temu, da ima Zoxx kratko kariero na slovenski sceni, je aktiven igralec in eden bolj obetavnih pomladkov, ki ga bremza bolj kot karkoli drugega njegov odnos do igre. Pričakujemo, da bo z leti, z nekaj zamenjanimi puncami ter v sproščenem okolju PwS ekipe dosegel visoke rezultate – morda bo to novo perspektivno pot začrtal prav na PwS Invitational IV? Kot nalašč sta v grupi oba njegova nemesisa – Pajack in Killerfive...

Trivia:
- zaprisežen zagovornik znanosti, bele rase in slabih šal
- pri rosnih 13 letih se je pridružil radikalni skupini »Jesus hates Zerg«, kjer še danes aktivno poje anti-zergovske napeve v pevskem zboru
- na presenečenje celotne slovenske StarCraft skupnosti je VonCometa označil za komunista
- nekoč je predlagal resen balance change, po katerem bi Archoni po 4 minutah izpuhteliAndrej »Buzzkill« Miklavčič
Rasa: :terran:
Ekipa: *ga žal nobena noče...
Rojstni kraj: premalo znan, da bi se vedelo..
Nebesno znamenje: Platina

Buttkill Buzzkill je relativno neznan Terran igralec, predvsem po zaslugi tega, ker ga noče v svoje okrilje sprejeti nobena slovenska StarCraft ekipa. Kljub temu pa je puščavniški Terran vztrajen igralec, ki je del slovenske StarCraft scene že od samih začetkov. Čeprav relativno redno, a s premori, igra StarCraft, se ne more pohvaliti z izjemnimi dosežki na turnirjih. Na Conn.si Masakru 4 in 5, ter na Starcraft2.si OPEN# 10 ga je iz turnirja izločil Zerg igralec Pajack, ki je tako postal njegov nemesis. Govori se, da je Buzzkill že večkrat naročil odstranitev Pajacka preko senčnih kotičkov spleta, kot je darknet, a mu zaradi neprepoznavnosti ni nihče zaupal, tako da je Pajack prisoten tudi na tokratnjem PwS turnirju. Najvišji rezultat je Buzzkill dosegel na prvem PwS Invitational turnirju, kjer je v velikem finalu bridko izgubil proti Random igralcu Starbuck-Slayerju indigu. Po porazu se je vdal v prekomerno pitje Radlerja in ni nastopil na turnirju več kot 2 leti.

Buzzkill velja za razgledanega človeka in zelo počasnega tipkarja. Na skype chatu s svojim dolgotrajnim sestavljanjem preprostih stavkov velikokrat zaduši debato in prepodi sodelujoče. Njegov stil igranja je težko opisati, ker je redko prisoten na turnirjih, če pa je, pa se njegovih iger zaradi neznanih razlogov ponavadi ne prenaša na streamu. O njegovi pripravljenosti in načinu igranja v dodatku Legacy of the Void lahko torej zgolj ugibamo, vendar pa smo prepričani, da bo igra proti enem bolj agresivnih PwS Zergov Rivaillu izredno zanimiva. Napovedujemo napet dvoboj, iz katerega bo kot zmagovalec odkorakal pogubi naproti Rivaille, Buzzkill pa se bo za nekaj let skril v senco in z znašanjem nad Platinum igralci načrtoval svoj novi vzpon.

Trivia:
- bojda igra Terran raso, vendar je premalo znan igralec, da bi bili povsem prepričani
- rad pogleda za drugimi ženskami igrami; še posebej ima rad singleplayer igre, ki jih lahko dokonča in nato zavrže
- ni znano, ali sploh ima okus za glasbo
- je eden redkih igralcev, ki je ponosen na svoj, sedaj že davni, preboj v Platinum ligoMiha »Sas'ke« Zrimšek
Rasa: Pudge :zerg:
Ekipa: PwS (vsaj uradno?)
Rojstni kraj: izkopan pod Sečoveljskimi solinami na polno luno
Nebesno znamenje: Mercator morska sol, 500g

Sas'ke je znan slovenski Dota 2 igralec, ki občasno zažene tudi StarCraft, da ima igro vedno sveže po-patchano. Je član ekipe PwS in goreč občudovalec Brood War scene. Njegov idol v StarCraftu je Jaedong, ki pa, podobno kot on sam, beleži strm upad v performansu in navdušenju nad igro. Sas'ke-ja redko kdo pozna iz turnirjev, saj se jih ponavadi zaradi opravičljivih razlogov ne more udeležiti. Je pa zato zelo aktiven na skype chatu, pogosto tudi med samimi turnirji, na katerih ne igra. Sas'ke je svojo turnirsko kariero pognal proti višavam z zmago na Dota 2 turnirju Battle for Čevap Pride leta 2014. Naslednje leto je nadaljeval uspeh, ponovno v Dota 2 turnirju Radioactive LAN 5, kjer si je njegova ekipa prisvojila srebro. Je pa Sas'ke igral tudi na nekaj StarCraft turnirjih; med drugimi na PwS Invitational I, kjer ga je poteptal Buzzkill, ter na PwS Invitational III, kjer je iz grupe izpadel z rezultatom 0:4. Kljub temu je Sas'ke močan Zerg igralec, saj je v slabih 6 letih, z zagonom dodatka Legacy of the Void, dosegel master ligo. Na Starcraft2.si OPEN# 11 je decembra 2015 pokazal zobe in se prebil preko igralcev kot so TheForte in MMM, preden je njegov osvajalski pohod ustavil VonComet. Struktura bracketa v turnirju se mu je nasmejala in je tako dosegel drugo mesto.

Sas'ke je zelo aktiven pisec na StarCraft skype grupi in glavni vir joda v pogovorih. Čeprav je StarCraft grupo zaradi intenzivnih pogovorov o StarCraftu že večkrat zapustil, se je vedno vrnil (oz. bil vržen nazaj vanjo). Na tokratnjem PwS turnirju bo imel Sas'ke možnost, da se maščuje VonCometu, ki mu je preprečil zmago na decemberskem turnirju. Četudi je z dosegom master lige prenehal z igranjem StarCrafta (očividci pričajo o tem, da je na tujih računil še nedolgo nazaj izgubljal proti bronze in gold ligam), smo prepričani, da bo Sas'ke na PwS turnirju pokazal svojo dobro znano predanost in gorečnost za slovensko turnirsko sceno ter z intenzivnimi pripravami potolkel Terrana VonCometa. Srečno, Sas'ke-san!

Trivia:
- legenda pravi, da je Sas'keja oče nosil 15 let zaporedoma, na rojstni dan, namakati v manjši ribnik na Antarktiki, znan kot Don Juan Pond
- morda bolj kot po svoji blesteči Dota 2 karieri je Sas'ke znan po navduševanju nad japonsko kulturo: najraje ima risanke in pisane figurice iz risank
- je edini TeamPlayer v StarCraftu, ki je več predčasno zapuščenih iger zmagal, kot izgubil na koncu
- znan je po svojem pregovoru, ki pravi: »bolje en drone v jajcu, kot zmaga v žepu«Timotej »Rivaille« Veras Regent
Rasa: :zerg:
Ekipa: PwS
Rojstni kraj: Steppes of War
Nebesno znamenje: Roach

Rivaille, Timo ali Timogrozni je PwS Heartstone Zerg igralec, ki je morda najbolj znan po svoji agresivni igri in odličnim ZvTjem. Svoj turnirski vzpon je začel v četrti sezoni obskurnega turnirja CAGE FIGHT, kjer je premagal nekaj nerelevantnih igralcev in si prislužil svojih prvih 10 evrov, ki jih je zapravil za sladoled in cigarete. Rivaille je kmalu za tem, še kot igralec slovenske ekipe PRIME, dokazal svojo verziranost v ZvP in na Conn.si Masakru 5 premagal Protossa šibico. V polfinalu ga je raztrgal Zerg igralec Deumos, vendar pa mu je Rivaille vrnil milo za drago na Starcraft2.si OPEN# 6, kjer je najprej premagal Deumosa, nato Killerfiva, na koncu pa se je njegove rušilne moči ustrašil še slovenski profesionalni igralec Starbuck, ki mu je prepustil zmago. Na turnirjih Starcraft2.si OPEN# 7 in 9 je Killerfive obakrat izločil Rivailla in se zapisal v njegovi knjigo nesmrtnih sovražnikov.

Čeprav v tokratnjem turnirju Rivaille ne bo neposredno soočen s Killerfivom, bo lahko svoje maščevanje nad Terran igralci udejanil proti Buzzkillu. Glede na njegovo vztrajnost pri all-inanju v igri z oslabljeno ekonomijo in gorečno tekmovalnostjo, po kateri je znan, dajemo rahlo prednost Rivaillu pred mlačnim in asketskim igralcem Buzzkillom. Vendar pa je ravno umirjenost in premišljenost lahko Buzzkillova prednost – če jo bo le znal izrabiti sebi v prid. Rivaille je divji igralec, ki zelo malo trenira in s svojim poredkim igranjem dosega zelo solidne rezultate. Če ga v zadnjem mesecu niso preveč prevzele brezplačne telefonske igre in zeliščna medicina, je lahko zagoneten nasprotnik vsakemu od igralcev.

Trivia:
- njegov alternativni nickname je plant-lord, vendar Rivaille dobro skriva razloge zanj
- je zelo strasten igralec, ki svoje nasprotnike na LANih pogosto dotolče z rezkimi kriki in grozečim kriljenjem z rokami
- Rivaille je skupaj z Zoxx-om eden najmlajših igralcev na slovenski sceni – po nekaterih podatkih ni še niti študent
- njegov najslabši matchup je po njegovo ZvZ; če bo izgubil proti Buzzkillu, se bo ta podatek najbrž spremenilTilen »Pajack« Omejc
Rasa: :zerg:
Ekipa: MiA
Rojstni kraj: temne ljubljanske ulice
Nebesno znamenje: Drone transfer

Pajack velja za enega najboljših slovenskih Zerg igralcev, ki ima za seboj že ogromno turnirskih izkušenj. Na sceno je vstopil kot relativno neznan igralec, saj ni nikoli sodeloval na forumu ali skype chatu, vendar je hitro zaslovel, ko je na Conn.si Masakru 4 brez izgub pometel z vso konkurenco. Šušlja se, da ga je ekipa MiA po uspešnem turnirju ugrabila na poti domov iz Fužin ter ga ima še danes priklenjenega v kleti nekje pri Smledniku, kjer se ohranja pri življenju z zmagovanjem na manjših turnirjih in še nekaterimi drugimi uslugami. Poletje 2013 je bilo Pajackovo, saj je pogosto zmagoval na poletnih Conn.si Masakrih, ali pa je dosegel vsaj Ro4. Pajack se lahko pohvali tudi z zmago na trimesečnem turnirju SGL2 SC2 Druga divizija, ter s (tesno) zmago na PwS Invitational 3, kjer je v finalu s 3:2 dotolkel mladega Protoss igralca DeLuxE-a.

Pajack je zelo resen kandidat za zmago na PwS Invitational IV, vendar pa je le malo znano, če je trenutno v formi, ali pa je podlegel poškodbam nekje v kleti, globoko pod zemljo. Jeseni v letu 2015 smo na Starcraft2.si OPEN# 10 bili priča njegovi zadnji turnirski igri, kjer je na poti proti prvem mestu premagal dva Terran favorita, Killerfiva in Zoxxa. Ali bo tudi tokrat uspešno pariral Zoxxu, ki pridno trenira in joče čez balance, ali pa bo klonil in pristal nekje na turnirskem dnu skupaj z Buzzkillom, Sas'kejem in škoflekom? Samo čas bo pokazal..

Trivia:
- je neozdravljen Heartstone igralec, ki se še vedno trdo bori s svojo odvisnostjo
- Pajack se skoraj nikoli ne pojavi na nobenem socialnem omrežju in nekateri še vedno verjamejo, da je za njegovim nicknameom zgolj alterego upokojenega igralca in profesionalnega casterja OverSiarda
- na PwS Invitational si je Pajack s prvim mestom prislužil 100 evrov, ki jih bojda še danes hrani v žepu kavbojk, saj je priklenjen v kleti


GL HF, se vidimo v soboto, 23. 4. 2016!

TLDR:
23. 4. 2016, 13:00
STREAM

Sponzor turnirja

JJ
Marec 25, 2016, 01:10:47 od JJ
Ogledi: 1239 | Komentarji: 0


Blizzard je predstavil nove mape, ki jih bomo igrali v prihajajoči ladder sezoni. Orbital Shipyard, Lerilak Crest, Ruins of Seras in Central Protocol bodo zamenjane z naslednjimi mapami:

Spoiler: Frozen Temple (click to show/hide)
Spoiler: Ruins of Endion (click to show/hide)
Spoiler: Invader LE (click to show/hide)

Nova sezona se prične v ponedeljek 28. marca, mape pa lahko kot Custom Game igrate že sedaj. Kaj menite o novih mapah? Prve tri so dokaj standardne, Korhal Carnage Knockout pa...ne vem kaj rečt.  -_-

Kmalu izideta tudi Nova Covert Ops ter patch 3.2. Nova Covert Ops je plačljiva DLC kampanja, ki se posveča nevidni agentki Novi. Prvi paket misij izide 30. marca, ostala dva pa tekom letošnjega leta. Pospremil ga bo patch 3.2, ki prinaša novo CO-OP mapo, ter trofeje za zmagovalce turnirjev.

Še zadnja novica pa je zadnji Community Feedback Update, kjer se omeja zmanjšanje "liberation cone" pri Terranih ter nerfanje Overlord dropov pri Zergih. Mnenja?
Strani: [1] 2 3 ... 68

* Aktivne teme

Iščem soigralce od purehope
[December 07, 2017, 19:16:30]


Patch 3.8 od Killerfive
[December 22, 2016, 17:33:21]


HomeStory Cup XIV od JJ
[November 17, 2016, 14:09:40]


2016 WCS Global Finals od Andre
[November 06, 2016, 18:20:59]


WESG 2016 od JJ
[Oktober 08, 2016, 18:00:49]


Od 1 do 100, kolk kul vam je Neeb? od Killerfive
[Oktober 05, 2016, 12:11:15]


LotV multiplayer pogovori od JJ
[Avgust 14, 2016, 18:42:10]


GSL pogovori od JJ
[Avgust 12, 2016, 10:38:49]


WCS 2016 Summer Championship od Zoxx
[Avgust 12, 2016, 00:05:40]


EPICENTER LAN 10 - ŠENČUR od Zoxx
[Avgust 09, 2016, 16:14:15]


HomeStory Cup XIII od JJ
[Junij 22, 2016, 22:03:57]


Starcraft2.si OPEN #13 od Zoxx
[Junij 02, 2016, 21:13:35]